luni, 8 august 2011

Peste cu cascaval si rosii

Facusem anterior peste la cuptor.... A doua zi, m-am gandit sa schimb putin meniul folosind pestele ramas.

Ingrediente:
100 gr cascaval ras
1 lingurita de mustar
3 lingurite de smantana
6 rosii cherry
sare, piper, busuioc(cam 5 frunze)

Pasul 1. Amestecati cascavalul cu mustarul si smantana. Compozitia se asezoneaza cu sare si piper.
Pasul 2. Se aseaza in vasul de copt un strat de compozitie, peste care se dauga pestele. Peste peste, adaugam rosiile cherry si busuiocul, ca la final sa adaugam restul de compozitie. Puteti face o pasta din rosiile cherry si busuioc, sau le puteti pune ca atare.
Pasul 3. Se baga la cuptor cam 10-15 minute, pana cand se omogenizeaza ingredientele.
Preparatul se serveste cald.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu