luni, 8 august 2011

Sufleu de dovlecei

Un vis devenit realitate...

Ingrediente:
3 dovlecei
150 gr branza
250 - 300 ml lapte
50 gr unt
2 oua
1 lingura de faina
sare si piper

Pasul 1. Topim untul, peste care daugam faina si laptele.
Pasul 2. Am ras, am sarat si am pus la scurs dovleceii.
Pasul 3. Punem peste compozitia racita cele doua oua, branza si dovleceii bine scursi. Asezonam cu sare si piper.
Pasul 4. Se tapeteaza vasul cu unt si pesmet, se pune compozitia in vas si se baga la cuptor.
Se coace in jur de 30 minute, pana la obtinerea unei suprafete marmorate.
Se serveste cald, de preferat din vasul in care a fost copt. De aceea, va recomand sa aveti in casa cateva vase mai mici, care sa si incapa toate in acelasi timp in cuptor.
Super:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu