sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Rulada cu ciuperci

Este un aperitiv usor de facut, gustos si in acelasi timp spectaculos.
Ingrediente:
1/4 l lapte
100 gr unt
4 linguri faina
4 oua
o cutie de ciuperci
100 gr cascaval de oaie
100 gr smantana
1 lingura ulei
sare, unt si faina pentru tapetat tava

Pasul 1: Puneti intr-un vas laptele si untul. Vasul se pune pe foc pana cand compozitia incepe sa fiarba. Adaugati faina si mai fierbeti cateva minute.  Indepartati vasul de flacara si asteptati racirea compozitiei, moment in care sa adauga ouale. Se pune la copt intr-o tava foarte bine unsa cu unt si tapetata cu faina.  Se coace cam 30 de minute si se lasa sa se raceasca in tava.
Pasul 2: Ciupercile se taie si se calesc in ulei. Puteti inlocui ciupercile din conserva cu ciuperci proaspete. Nu uitati sa eliminati zeama care se formeaza.
Peste ciuperci adaugati cascavalul ras si smantana. Prin topirea cascavalului se fomeaza o compozitie omogena.
Paul 3: Se aseaza coca pe o folie cu fata catre folie. Deasupra se pune umplutura, se ruleaza si se pune la rece.
Se serveste calduta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu