Am folosit ciabata simpla, taiata felii mai grosute si fripta pe ambele parti.
Dupa ce procesul de frigere a fost gata, am frecat feliile de paine cu un catel de usturoi si am adaugat ulei de masline.
Prima varianta contine legume la gratar(ardei, rosii si dovlecei), usturoi facut tot la gratar si patrunjel. Dupa ce legumele se coc, se curata de coaja si seminte, se taie cubulete si se amesteca cu usturoiul prajit si taiat cubulete mici, sare, ulei de masline, patrunjel si putin otet balsamic.
A doua varianta contine dovlecel la gratar, usturoi facut si el tot la gratar, ulei de masline si sare.
Ca a treia varianta sa contina rosii de doua culori, busuioc verde, usturoi, sare si ulei de masline.
Puteti servi tartinele la micul dejun, sau ca un aperitiv de vara.
Eu am savurat cu mare placere ce vedeti in imagini. Va garantez ca o sa va lingeti pe degete:)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu