Exista riscul sa spuneti ca este o combinatie ciudata, dar eu va rog sa va ganditi in primul rand la gustul ingredientelor. Este o asociere de ingrediente dulci, temperate cu gustul dulce-iute al hreanului.
Ingrediente:
2 bucati sfecla rosie
o portocala mare
o punga mica de fistic
1/2 de piept de pui
o lingura de hrean ,o lingurita de smantana, sare
Pasul 1. Va recomand sa coaceti sfecla. Este mult mai buna coapta decat fiarta. Incercati si o sa-mi dati dreptate.
Pasul 2. Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare. Se taie cuburi.
Pasul 3. Amestecam hreanul cu smantana si cu putina sare.
Pasul 4. Sfecla se taie rondele si se aseaza pe farfurie, iar deasupra se adauga sosul de hrean cu smantana. Mai departe punem pieptul de pui taiat cuburi, feliile de portocala, ca la final sa adaugam fisticul taiat marunt.
Este o salata super, incercati cu incredere.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu