Lasati imaginatia sa zburde.... merita.
Este o alta prajitura minunata, care nu necesita mult efort sau proceduri complicate.
Ingredinte:
4 mere fara coaja, samburi si codite
scortisoara, nucsoara, cuisoare, cardamon dupa gust
o lingura de zahar.
Cantitatile, ingredientele si procesul pentru pandispan va stau la dispozitie in sectiunea "Retete".
Discutam de pandispanul multiplu de 4 de data asta.
Merele taiate si asezonate se pun pe fundul tavii. Va propun sa amestecati cu manutele, intr-un catron, merele cu condimentele si zaharul. Puteti sa va jucati cu modul de aranjare cat doriti. Puteti folosi sferturi, jumatati, felii, ce doriti. Peste mere puneti aluatul de pandispan si prafitura astfel formata merge la cuptor.
Revin la ideea mea obsesiva de a va orienta privind timpul de coacere dupa cat de copt(maroniu) este aluatul la suprafata.
Intoarceti prajitura si o lasati sa se raceasca.
Se poate manca/orna cu frisca sau cu sosul din imagine pe baza de zahar, apa si lamaie.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu